Madonna a bemelegítés után nyolcvan perc kardióval indít. Ezek kőkemény aerobic mozdulatok az óránként 6 kilométeres sebességgel  futó futószalagon, Ezután 40 perc tánc következik a gumiasztalon.  A másfél órás kardió után 90 percnyi pilates edzéssel folytatja, harminc-harminc percet szánva a karra, a hasra és a fenékre. A napi penzumot délután egy óra futás, este egy óra lazító mozgás, jóga, és pilates zárja. Miközben szinte csak rostokból álló étrenden él. 

 
 
Ez a kép Madonna Brazil koncertjén készült. 
Hát nem tudom. Szerintem a személyi edző kicsit túlzásba vitte. Ezek a combizmok egy birkózónak is becsületére válnának.
 Egy biztos Madonna sikere töretlen. Augusztus 22-én, a budapesti Kincsem Parkban lép fel. A legolcsóbb jegy 15, a legdrágább százezer forint lesz. És már az értékesítés megkezdésének napján, az első órában, több jegyiroda internetes értékesítése leállt. 2008-ban a "Sticky & Sweet" turnét több mint kétmillió rajongó látta és az összes helyszínen megdöntöttek minden addigi jegyeladási rekordot.
 
 
Szerző: Ventura Blvd  2009.02.23. 07:55 2 komment

Címkék: madonna személyi edzóje

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr14958832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nada 2009.02.24. 09:25:27

Kétségbeesett szélmalomharc az öregedés ellen. Szívszoríó. Mennyivel jobb lenne megbékélni a megváltoztathatatlannal, és valahol a tengerparton sétálgatni valakivel, aki nem fiatalabb, és palacsintát enni, és reggelente a tengerben úzni úgy húsz percet, vagy amennyi jólesik.

Jacques Ucca (törölt) 2009.03.02. 15:02:02

Jaj, nemrég láttam nagyfelbontású képeket Madonnáról egy orosz oldalon.. Hááááááát szó se róla, edzés ide vagy oda már csak egy nagyon-nagyon jól karbantartott ngymami..
süti beállítások módosítása