Az RTL online hírei között indítható az a videó, amelyen az agyonlőtt fiú édesanyja, a meghalt ötéves kisgyermek nagymamája meséli el a történteket.
Mely önmagában is borzalmas.
 
Borzalmas a tett,
mely nyilvánvalóan ölni akart, hiszen nem elégedett meg a bosszúval, a ház felgyújtásával
Borzalmas a dabasi rendőrkapitányság hanyagsága, szakmai dilettantizmusa. Vagy ha nem ez, hát félelme. Tán féltek, mi lesz, ha kiderül, hogy roma embereket öltek ismét.
Ha így van, borzalmas a feltételezés, hogy egy ilyen súlyú bűnügyet el lehet titkolni.
De borzalmas volt a stílus is, amellyel egy gyászoló családdal beszélni mertek.
Borzalmas volt a mentőorvos viselkedése, aki azt se közölte a családdal, hogy fiuk meghalt, És a gyereket, aki pedig még élt, amikor a mentőt kihívták egy pokrócba csavarva az udvar földjére akarta tenni
A legeslegborzalmasabbak számomra mégsem ezek az események. Hanem az a mozzanat, amikor a család megmutatta, a rendőrnek a menekülés útvonalát, a lábnyomokat. Melybe az ügyeletes fogta magát és belehugyozott.
http://www.rtlhirek.hu/dock/videogallery/25:45090
 
Lehet, hogy a pisilős közeget leváltják és a dabasi kapitány, bizonyos Kocsis István se ússza meg áthelyezés nélkül. De ezután hiába magyarázzák, hogy a rendőrők a romákkal szemben nem előítéletesek.
 
Tudom az én k. anyámat, meg menjek oda és legyek rendőr én a cigánysoron.

 

Szerző: Ventura Blvd  2009.02.25. 07:56 1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr68964145

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szombatblog 2009.02.25. 12:05:41

Romaügyi illúziók ellenSajnos a jelenlegi politikai klíma a kérdés kezelésére különösen kedvezőtlen. Sok tekintetben különböző kultúrák együttéléséről van itt szó, ahol az előrelépés négyéves ciklusokban nemigen mérhető. A mai magyar politikai kultúra vis…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tavirdasz 2009.02.25. 18:41:45

igen,borzalmas dolgok ezek!
valamint az olaszliszkai a veszpremi/stb/dolgok is borzalmasak
lehet anyázni!
süti beállítások módosítása