Kedves Pitypang!
Köszönjük a dicsérő szavakat, nagyon lelkesítő, ha tetszik a blogunk.
Elnézést a késedelemért, de látod, te nem adod fel, újra írsz, újra kérsz, emlékeztetsz. Erre mondják: szelíd erőszak. És ezzel a szelíd erőszakkal, vagy még szebben: céltudatossággal, kitartással bármit elérsz.
A férfi a képen jóérzésű, kedves, de nem túl nagy küzdő. Kelleti magát. Azt mondja, harcoljatok értem, csábítsatok el. Van benne némi feminin vonás, de a kapcsolatban már nem hajlandó lemondani az irányító szerepről. Úgy tűnik, gyenge, pedig önmagát kőkemény fallal veszi körül, és csak ritkán enged be oda bárkit. Ha kettőtöket nézlek, mintha ezt a párbeszédet hallanám:
Te: Légy az enyém, megőrülök érted.
Ő: Hááát, nem is tudom. Gondolod, az jó lenne?
Te: Gyere ide, szétszedlek.
Ő: Na jó, de vigyázz, jaj, ne olyan hevesen. Mit szólnál inkább egy klassz színházhoz, művészfilmhez? Esetleg kiruccanhatnánk a természetbe.
Te: Most azonnal gyere ide, és csókolj meg, mert nem bírok magammal.
Ő: Hááát, na jó. Tessék, megcsókolhatsz.
Félre a tréfával, remélem nem bántottalak meg, nem volt szándékom. Csak éreztetni akartam, hogy te nagy küzdő vagy, nemes, okos és erős, ő pedig hajlamos ingadozni, amerre a szél fúj. A lelke tiszta, de nem elég erős a nagy harcokhoz. Ő nem az a típus, aki párbajra hívja az ellenfelét hogy megküzdjön a szerelméért, inkább csendesen meghátrál. Téged valamiért vonzanak az ilyen típusú férfiak, mert te viszont imádnád megmenteni őket. Tűzön vízen át harcolnál érte, és önmagad élete árán is megmentenéd.
Ha nagyon akarod őt, idővel meg tudod szerezni, mert az erős akaratnak, a rajongásnak, a hízelgésnek, imádatnak nem tud ellenállni. De vigyázz, csak finoman, szelíden. A hangos, dübörgő erő elriasztja.
A szomorúság a szemében jövőbeni kilátástalanságot mutat, és a múlt könnyeit: az apja sokat bántotta őt a finom lelke miatt. E pillanatban úgy érzi, nincs olyan célja, ami felhevítené a szívét. Mintha gödörbe szorult volna, és muszáj benne maradnia, nincs kiút. Pedig sose muszáj.
Ha ez a gödör-dolog nem változik, nagy baj lehet. 
Kérdezz máskor is nyugodtan, szeretettel:
Arcjós
 

Szerző: Nada  2009.02.16. 08:59 Szólj hozzá!

Címkék: arcjos arcelemzes jovendoles joslas latnok

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr57945900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása