olyan lányokat szereti, akiknek hosszú, fényes, barna a hajuk, és nincs nagyon kifestve a szemük. Az olyan lányokat szereti, akik nem viselnek pirszinget, nincs tetoválásuk, és nem lóg ki a bugyijuk a farmerjükből. Nagyon bosszantja, ha egy tetovált, kifestett lány mégis hatással tud lenni rá szexuálisan. Dühös lesz ilyenkor, legszívesebben fellökné azt a lányt, amiért akarata ellenére megkívánta. 
Ismer viszont egy barna hajú, szelíd lányt, akit szeretni tudna. De ez a lány túl szép ahhoz, hogy randira merje hívni. 
Pedig ez a fiú tisztában van a saját értékeivel, intelligenciájával, műveltségével. Azt is tudja magáról, hogy szép. De mégis, ha ezt a barna hajú lányt meglátja, elveszíti minden önbizalmát. 
Ez a fiú órákig képes ülni a számítógép előtt, nagyon érdekli az informatika, szereti a számítógépes játékokat, és a különleges, modern zenéket. Nem él túl harsány életet, inkább csak egy-két barátja van, azokkal lóg. Álma, hogy egyszer nagyon sok pénzt keressen, de olyan brutálisan sok pénzt, hogy az összes srác elájuljon, akik most vesztesnek gondolják. Ez a fiú arról álmodik, hogy egyszer feltalál majd valamit, valami nagyon kézenfekvő, de szuper dolgot, amiért nagyon hálás lesz neki a világ. Nem kizárt, hogy így lesz, de csak ha megtalálja hozzá a megfelelő partnereket. 
Rettentően sok érzés van a szívében, de el nem árulja, csak befelé, magában éli meg ezeket az érzéseket. Sőt, olykor még maga előtt is titkolni szeretné, álmaiba rejti. Kiegyensúlyozottnak látszik, de közben hatalmas viharok dúlnak a lelkében. Jót tenne neki, ha sportolna. 
Ez a fiú hisz az alapvető értékekben, a hűségben, a becsületben, a szerelemben. Lehet rá számítani. Az élet valószínűleg külföldre sodorja majd, ott fog dolgozni, de aztán visszatér.

 

Szerző: Ventura Blvd  2009.02.03. 21:11 Szólj hozzá!

Címkék: arcjós későnkelő

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr74921133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása