Boldogon tegnap este egyáltalán nem volt tűz. Ellenben félszáz tűzoltó gyűlt össze a helyi művelődési házban, megünneplendő egy társuk nyugdíjbavonulását. De ami azt követően történt még tucat Menzel-és Kusturica film összes jelenetét is felülmúlta. Olyan tömegverekedés lett... tovább

Szerző: izadóradanken  2009.02.01. 08:06 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr85915472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyadnakpalankot 2009.02.01. 23:50:28

azert ez a blog eleg kemeny, de ahogy a muvelt nyugati mondja, no offense, csak egy gondolat. szerintem tovabb jutnal a dolgokkal, ha nem naponta ketto, harom, esetleg negy erdekesnek tuno hirt egy az egyben atirnal a sajat szavaiddal, hanem valamilyen szemszogbol vizsgalva egy-ket naponta egyedi hangvetelu es mondanivaloju bejegyzeseket epitenel a hirek kore. ez igy ebben a formaban olyan, mintha varnad az indexen a cikkeket, majd elolvasva ideirod, mintha a lecket mondanad fel, sajat szavaiddal. magam reszerol hianyolom a tartalmat.

izadóradanken · http://mertmegerdemled.blog.hu 2009.02.02. 11:06:47

@bameszkodomcsupan: pedig úgy érzem benne van, mármint a tartalom. Az építő jellegű megjegyzésedért köszönet. Azért remélem, még visszatérsz, hiszen van itt mit olvasni, sőt saját híreink is akadnak. Igyexünk, igyexünk :-)
süti beállítások módosítása