Olvasgatok, olvasgatok, és mire bukkanok? Hát arra, hogy Sarka Kata bizony diétázni fog a szülés után. És edzeni. És csak nézem a sorokat, nézek a képre, és pislogok. Mert van néhány dolog, ami nem világos. Először is, hogy ki a manó az a Sarka Kata. Tovább...

 

Szerző: Nada  2009.01.09. 11:45 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr57867116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ventura Blvd 2009.01.09. 17:16:35

Kedves Nada! Igazán tudhatnád. A Sarka Kata egy Celeb. Hogy mi a fene az a Celeb? Nos a celeb egy olyan híresség, akiről senki nem tudja, hogy kicsoda, csak azt tudja, hogy szerepel a tévében, rendszerint a főzőcskés, meg bogárevős, meg mittudoménmémilyen műsorokban Különös ismertetőjele az, hogy a celebségből, jól megél, de öt év múlva senki se fogja tudni, hogy ki volt.

Nada 2009.01.09. 18:14:11

Köszike. Az a baj, hogy én nem csak öt év múlve, de most se tudom. És bármennyire is a számba akarják rágni, fejembe akarják verni a médián keresztül, akkor se nem vagyok hajlandó tudni, nem, nem és nem!!! Mert nem káptalan az én agyam, hogy ennyi senkit számon tartson.
süti beállítások módosítása