Olvasgatok, olvasgatok, és mire bukkanok? Hát arra, hogy Sarka Kata bizony diétázni fog a szülés után. És edzeni. És csak nézem a sorokat, nézek a képre, és pislogok. Mert van néhány dolog, ami nem világos. Először is, hogy ki a manó az a Sarka Kata.

Másodszor, hogy miért hír az, hogy diétázni fog. Hát hol érdekel ez engem? Az meg pláne hol érdekel, hogy még edzeni is fog? Még ha ő lenne a Gyurcsányné, akkor sem érdekelne, hogy testedz vagy nem testedz. Na, de hogy a Sarka Kata!
Tovább olvasok, mert a cikk bevezető sora teljesen felcsigázott.
Kiderül, hogy Sarka Kata bizony azért fog diétázni meg edzeni, mert 16 kilót szedett fel a terhesség alatt. Hú, ez aztán az infó!
És még az is kiderül, hogy ez a bizonyos terhes, tetemes Sarka Kata amúgy vesebeteg. Ezt nem fejtik ki bővebben, csak úgy odadobják, koncként vetik elém, csócsálgassam csak. 
És ezután jön a drámai fordulat.
A végső felsimerés, a leleplezés. A katarzis.
Sarka Katáról megtudjuk, hogy nem más ő, mint a Hajdú Péter felesége!
Ez az!
Most már világos!
Így mindjárt értelmet nyert minden, a tizenhat plusz kiló, a vesebaj, a diéta, minden, minden. Hát hisz a Hajdú Pétertől hasas a lelkem, nem mástól! A Hajdú Pétertől, érted? A Hajdú Pétertől!
De ki a ló az a Hajdú Péter?
 

Szerző: Nada  2009.01.09. 11:45 1 komment

Címkék: celeb hajdú péter sarka kata gyurcsányné

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr8867099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

izadóradanken · http://mertmegerdemled.blog.hu 2009.01.10. 20:40:28

Tudod, mi a te bajod, kedves Nada?
Hogy túl sokat olvasol, az. Mert ugye, ha ezt a fenti hírt is kihagytad volna, akkor boldog tudatlanságodban eggyel kevesebb marhaságról vennél tudomást. Így viszont, még arról az öntelt, nőgyülölő Hajdú Péterről is megemlékeztél. Aki ugyan szintén nem más, mint egy nagyra fújt buborék, azzal a különbséggel, ha őtet egy gombostűvel megszúrnád, azt se mondaná pukk. Mert nem bír ő semmit se mondani. Mer' ilyen.
Akkor már inkább a Sarka Kata. Akinek viszont csak el kellene mondani - nők vagyunk -, hogy szülés után nem kezd fogyókúrába az ember. Mert minden energiája arra kell, hogy szoptatni tudjon, hogy napi 3-4 órányi alvással is beérje, ha úgy adódik. Erre kell az energia. Ilyenkor ugyanis egy évre (minimum) a nő anyai funkcióra kapcsol. Feltéve, ha nem egy baromnak a felesége, aki elvárja, hogy 3,5 perc alatt visszanyerje az eredeti celeb alakját és az ezzel járó funkcióját. Hát gratulálok a celeb világnak! Sok deformált celeb gyerek születhet köreikből.
süti beállítások módosítása