„Szektás okok” miatt éhezhetett tudatosan az a budapesti család, amelynek tagjaira egy tavaszi napon találtak rá a rendőrök. Az édesanyát holtan, míg férjét és kislányát csontsoványan hozták ki a lakásból.
Az előzetes letartóztatásban lévő férfi elmeállapotát szakemberek vizsgálták. 
Mi van?
A pránából való táplálkozás prófétája, Jasmusheen, ausztrál írónő, azt hirdeti, hogy 1993 óta nem vett táplálékot magához. Könyvében, amely „A fénnyel való táplálkozás” címmel magyarul is megjelent, azt írja: „a 21 napos ciklus egy lépés azon az úton, hogy a levegőből-élő és halhatatlan légy. Csak akkor kezd el, mondja Jasmusheen, ha saját meggyőződésed szerint készülsz a 21 napos ciklusra. S hiszed, hogy mindezt szellemed irányítja, istened segíti. Nem félsz, és hited elég erős.”
A 21 napos ciklus az első napon éjfélkor kezdődik. Ettől a pillanattól kezdve semmit nem lehet enni, se inni. A második napon a testben fájdalmak jelentkezhetnek. A harmadik napon este hagyja el a testet a spirituális szellem. A negyedik napon az égi testvérek megkezdik a munkát, hogy megakadályozzák a halál folyamatát. A negyediktől a hetedik napig, még mindig semmit nem szabad inni, lehet fürödni, zuhanyozni, jeget szopogatni, szájat öblíteni. A hetedik napon este szabad először egy pohár 25 százalékos gyümölcslevet inni. A nyolc és tizennegyedik nap között már megengedett a gyümölcslé fogyasztása, az angyalokkal való társalkodás, sok pihenés, sok alvás. A tizenöttől a huszonegyedik napig megtörténik a magasabb rendű énnel való egyesülés.
Ebbe bele lehet halni
Magyarországon az első ember, aki a 21 napos beavatási szertatást állítólag végigcsinálta, egy vékony, áttetsző bőrű, kellemes hangú bankár fiú volt. 15 kilót fogyott 21 nap alatt. Amikor évekkel ezelőtt találkoztam vele, azt mondta, ez a dolog nem játék. Nem veszélytelen és nagyon nehéz.  A beavatás első éjszakáján, - emlékezett vissza a fiú, mindvégig segítségért könyörögtem. Idegesen járkáltam fel és alá, hogy aludni tudjak. Nem volt ételem, sem innivalóm. Úgy aludtam el, hogy megduzzadt nyelvemmel kiszáradt ajkamat nyalogattam. Nem tudtam, hogy az éhségtől vagy a szomjúságtól szédülök-e. Másnap reggel már nyelni sem tudtam, alig kaptam levegőt. Eltelt a második, a harmadik nap is ennivaló, víz és megnyugvás nélkül. Úgy éreztem, hogy meghalok. A hitem azonban átsegített a legnehezebb első három napon. Csak erős lelkű és téged őszintén szerető segítő felügyeletével lehet ezt a beavatásra vállalkozni. A háromhetes elzárkózás nem böjt, nem fogyókúra, nem az akaraterő próbája, és nem a gondok előli menekülés, hanem beavatás. Az első lépés azon az úton, amely a halhatatlansághoz vezet.
 
Az orvosok szigorúan tiltják
Az orvosok egyöntetű véleménye szerint huszonegy napig élelem és főleg folyadékpótlás nélkül élni életveszélyes. Az emberi szervezet, károsodás nélkül nem bír ki egy hetet folyadék nélkül. Talán életben marad, de olyan hiánytüneteket szenved, amelyek esetleg visszafordíthatatlanok. Fölborul a só- és vízháztartás. Felszaporodnak a méreganyagok, szívritmus-zavar, ájulás és vérnyomás-ingadozás léphet föl. Megváltozik az agy vérellátása, s ez hallucinációkat okozhat. Ez lehet az egyik magyarázata a spirituális tapasztalatoknak. Ezért orvosi szempontból egy ilyen kúrát végigcsinálni szigorúan tilos.
 

Szerző: Ventura Blvd  2008.12.31. 15:00 Szólj hozzá!

Címkék: bíróság szekta beavatás fényevő jasmusheen elmeorvos

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr69802132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása