Ez az egész üzlet tutira ki van találva. Én aztán tudom. Állami gondozottként kezdtem, voltam pincér, házvezetőnő, bébiszitter, bártáncos hat különböző országban, konzumlány, tolmács, egy rövid ideig kurva, majd kényszerűségből kábítószer- futár. Jelenleg üzleti főiskolára járok. Amikor kikerültem az intézetből, nem volt se iskolám, se szakmám, se kapcsolatom. A testem volt, meg a fiatalságom. Két meleg csajjal béreltünk lakást. Elég jó éttermekben dolgoztam, mégis csak napi két rongyot bírtam összekaparni napi tíz órás melóval. Ebből csak megélni lehetett, gyarapodni nem. Vettem egy hirdetési újságot. Ültem a téren egy padon. Odajött egy pasi, hogy mit olvasok. Munkát keresek, mondtam. Ő tud, válaszolta. Egy útmenti kupiba vitt Ausztriába. Kamionosok jártak oda. A lányok gázsprayt tartottak a melltartójukban. A tévében egész éjjel pornófilmek mentek videóról. Te figyelj, mondtam a Józsinak, nem mondtad, hogy itt vetkőzni kell. Nem is kell, válaszolta. Ha nem tetszik, haza is mehetsz. Csak az útiköltségedet, meg az eddigi költségeimet fizesd ki, s már mehetsz is. Persze miből fizettem volna ki. A lányok közvetítésével foglalkozó pasasok mindig azzal védekeznek, hogy prostitúcióra senkit nem lehet kényszeríteni. Naná, Nem  pisztollyal meg veréssel. A dolog ennél jóval egyszerűbb. Nem tehettem semmit, beletörődtem, kiszámoltam, hogy mennyit tudok a testemmel megkeresni, mennyi ideig akarom csinálni. Az ágyban lehet szert tenni a legjobb kapcsolatokra. Én tudom, mit beszélek. Dolgoztam Amszterdamban, Torontóban, Nápolyban, Mannheimben, Kínában, Athénben, Szicíliában. Mint házvezetőnő, bébiszitter, fodrászatban fejmosóként, bárokban mixerként, táncosnőként. De a legtöbb pénzt mindig a testemmel kerestem. S ez a lehetőség túlságosan csábító volt. Ezért hiába határoztam el, hogy soha többé. A pokolnak ezen a szélességi fokán, a narkó, a pia és a prostitúció az élet részévé válik. Észre sem veszed, és már csinálod. S egyre gyakrabban érzed úgy, mindegy. Nekem az volt a szerencsém, hogy nem bírtam a piát és soha sem narkóztam. Sikerült annyi pénzt összespórolnom, hogy itthon beiratkozhassak egy jobb iskolába. Ha elvégzem új életet kezdek. De addig! Valamiből ki kell fizetnem a tandíjamat

Ha érdekel a többiek története elolvashatod:

 
 
Szerző: Ventura Blvd  2009.02.20. 21:37 1 komment

Címkék: leánykereskedelem prostitucióra kényszerítés

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr46955619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jacques Ucca (törölt) 2009.03.02. 15:04:50

Hmmmm, hogy valaki csak úgy elmenjem egy ismeretlennel Ausztriába egy munkaigérettel.?.? Nem azt mondom hogy na lennének igazán tragikus sorsú lányok és nagyon szemét emberek, de én valahogy sose mentem el idegen bácsikkal, hiába volt náluk cukorka..
süti beállítások módosítása