Azért másolom csak ide ezt a hírt, mert bár egy büdös kukkot se értek belőle, azért azt sejtem, hogy a játék, amely hamarosan megjelenik, minden csak nem békés. Van benne korrupció, árulás, bónusz hadjárat, hol az oroszok és kínaiak ölik egymást. Napi 24 órában, hét napon át. Ajánlom a szülők figyelmébe. Legalább sejthessük, hogy mivel gyilkolják utódaink egymást szerte a világban a képernyő előtt ülve. Miközben azt gondoljuk, hogy csendesen játszanak. 

 Tehát: Az  Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ma bejelentette, hogy a  Command & ConquerTM franchise közkedvelt  Red AlertTM sorozatának harmadik epizódjához  kiegészítő lemezt jelentet meg Command & Conquer™ Red  Alert™ 3: Uprising címmel, kizárólag PC-re. A kiegészítő, melyhez nem szükséges az eredeti játék, mélyebbre kalauzolja a játékost a Red Alert-univerzumban, akciódús játékmenetével és korábban nem látott kihívások özönével, az új Parancsnoki kihívás  játékmódban. A  Command & Conquer Red Alert 3: Uprising játékban  megtudjuk, mi történt a Red Alert 3 gigantikus ütközeteit  követően: a szovjetek próbálják kiheverni a döntő vereséget, a  Felkelő Nap birodalma elkeseredetten igyekszik visszanyerni  önbecsülését és dicsőségét, a látszólag győztes szövetségesek pedig  a soraik közt elharapódzó korrupcióval és árulással kénytelenek szembenézni. A Command & Conquer Red Alert 3: Uprising mindhárom frakcióhoz egy-egy minihadjáratot valamint egy további  bónusz hadjáratot tartalmaz, mely a Felkelő Nap birodalmának  kommandósa, Yuriko eredetével kapcsolatos. Az új Parancsnoki kihívás mód során a játékosok kilenc, különféle térségből származó és eltérő nehézségi szintet képviselő parancsnokkal kerülnek szembe az 50  teljesítendő kihívás során, melyek mindegyike egyedien kialakított  speciális szabályrendszerrel rendelkezik. 
 
A  Command & Conquer rajongók továbbra is napi 24 órában,  heti hét napon át élvezhetik a Command & Conquer TV, az EA  online Command & Conquer hálózatának adását, melyből sok  mindent megtudhatnak a játékról, valamint hozzájuthatnak a legújabb  tippekhez, hírekhez és stratégiákhoz. 
 
És ez a buli üzletnek sem utolsó. A  gyártó,  EA bevétele tavaly elérte a 3,67 milliárd dollárt, és 27 olyan terméket adott ki,  melyek egyenként több mint egymillió példányban keltek el. Lehet, hogy a te gyerekednél is van belőle egy? 
 
Ha érdekel a téma olvasd még el ezeket is:
Szerző: Ventura Blvd  2009.01.09. 22:01 Szólj hozzá!

Címkék: erőszak red alert stratégiai játék command conquer parancsnoki kihívás

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr57868255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása