Nem védeni akarom a mohácsi tanárt, aki állítólag alsótagozatos kislányokat molesztált. Sőt, még írni is utálok róla, annyira taszít. Nem véletlenül nevezi a nyelv fajtalankodásnak ezt a bűncselekményt. A pedofilolkat még az életfogytiglani büntetésüket töltő gyilkosok is kiközösítik a börtönökben. Mert a pedofilia az egyik legundorítóbb cselekmény világon.
Joggal kérdezheted, akkor minek írsz róla? 

Azért írok róla, mert az egész dolog büdös. Mert, ha kiderül, hogy igaz a feljelentő szülők sejtése, és ez a negyvenöt éves művésztanár valóban a fajtalankodott, akkor aligha csak most. Akkor ezt már nagyon régen csinálhatja, hiszen 1988 óta tanít az iskolában. Nem hiszem, hogy ha ilyesmit csinált, nem csinálta máskor is. Ha igaz a vád, akkor valószinűleg hosszú évek óta teszi ezt, de még soha egyik gyerek se szólt a szüleinek. Miért nem?

Büntetéstől félő gyerekek, tekintélytől rettegő mohácsi anyák, itt az idő, hogy kitálaljatok!

Szerző: Nada  2009.02.04. 19:04 2 komment

Címkék: rémtörténet mohácsi pedofil tanár

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr48922899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.02.09. 00:33:33

Félek tőle, hogy sok volt már (sokk volt már) a miskolci rendőrkapitány cigányozása, az egész országos balhé, gyorsan "találni kellett valamit/valakit", és meggyőződésem, hogy a fickó egy kellemetlen átverés, rágalmazás áldozata (csak itt nem jön a Jáksó, vagy kifene pezsgővel).

1988 óta tanít. Tegyük fel, hogy két évig csak a szemével pedofilkodott. Mondjuk, hogy 1990-ben már volt "áldozata". Mondjuk, hogy akkor is egy 7 éves kislány.
És most számoljunk! 1990-7= 1983. Vagyis a lányka már 25 éves. Akár családanya. Akár a lánya is járhat már abba a suliba.
És vannak még többiek? Évente egy, kettő, három lány (fiú is)? Hol vannak? Miért nem beszélnek? Senki sem mondott semmit, immáron 28-30 éve nyugodtan "megy az ügy", a tanárbácsi "rosszalkodik", de senki sem vesz észre véres bugyit, szakadt trikót, foltokat, semmit?

Ugyan már!

Ezt a cigányság miatt kellett feldobni. Ezzel enyhítették a "lármát". Ennyi. Ez volt Tom Bobb véleménye. Uff.

cziczmiczpindur 2009.02.11. 08:07:00

Aki nem ismeri, ajánlom figyelmébe a Végzetes rágalom (vagy Gyermekek órája)című filmet.
süti beállítások módosítása