Akkor is elmondom, ha senki le se szarja, hogy felhívott a minap egy ismerősöm, hogy segítsek eladni a veséjét, mert ő most éppen éhen hal. És nem képletesen. 

Timit tizenöt éve ismerem. A férje jó szakember volt, kőműves. Nem éltek túl vastagon, egy szűk lakótelepi lakásban, két gyerekkel. De elvoltak, míg egy simlis vállalkozó munkát nem ajánlott nekik Németországban. Fűt-fát ígért. Timiék meg hittek neki. Eladták a bútoraikat,  a lakást meg „jó ismerősnek” kiadták. Vettek egy ócska autót, a nagyobbik gyereket leadták a nagymamánál, a kicsit kivitték magukkal. Timi férje aztán dolgozott kint, tizenkét órát naponta, de pénzt alig kapott. A vállalkozó azt mondta, majd akkor, ha befejezik az építkezést, mindent egyszerre kifizet. Persze nem beszélték rendesen a nyelvet, nem voltak sehova se bejelentve. Épp a napi kajára, a kinti albérletre volt elég a pénz. Talán nem is lett volna semmi baj, de a gyerek beteg lett. Kruppos rohamokkal kellett kórházba vinni. Persze, nem volt biztosításuk, arra már nem futotta. A betegségére ráment minden pénzük. Nem tudtak gyógyszert venni neki, aztán már nem mertek orvoshoz se menni. A gyerek meg egyre csak fulladozott. Timi idegei felmondták a szolgálatot. A szerződés lejárta előtt haza jöttek. A vállalkozó persze nem fizette ki nekik, amivel tartozott, viszont a haver, akinek a lakást kiadták, hamis papírokkal eladta a panelt a fejük fölül. Egy darabig harcoltak az igazukért, aztán feladták.  Timi anyja azt mondta  nála hagyhatják a gyereket, amíg újra talpra állnak, de vigyázzanak, több gyereket nem fog eltartani. Akkor jöttek föl Pestre. Ott laktak a szomszédomban, albérletben. Persze Timi újra terhes lett. A vénasszony, aki kiadta nekik az egyik szobáját közölte, hogy oda gyereket nem szülhetnek. Akkor találta ki a Timi férje, hogy adják el a születendő gyereket. 
Tulajdonképpen engem is simán lecsukhattak volna, mert segítettem. Gondoltam jobb helyen lesz a kiskampó valami gyerekre vágyó, gazdag családnál
Tök igaz, úgy hidd el, ahogy mondom. Egy amerikai házaspár vette meg az újszülöttet. Én adtam Timinek az útlevelére pénzt. Kiment terhesen és a baba nélkül jött vissza. Meg ötmillával, ami akkor azért több pénz volt. Persze már akkor se volt elég semmire.
Azt mondod, megérdemli a sorsát, aki ilyet csinál. Aki eladja a saját gyerekét. Biztos? Voltál már igazán reménytelen helyzetben?
Ráadásul ez csak az első lépés volt a lejtőn….
 
Szerző: Ventura Blvd  2009.01.26. 10:05 58 komment

Címkék: győzike zsidó éhenhal szervátültetés élő donor vese transzplantáció gyerek kereskedelem

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr44893971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NYT · http://pergetes.blog.hu/ 2009.01.21. 19:42:31

Lehet jobb a kislurkónak a tengerentúlon...

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2009.01.21. 19:49:51

Kissé kamuszagú, persze, lehet, hogy van ilyen, akkor viszont elég sok év vár rájuk és rád. De, legalább fedél lesz a fejük felett...

izadóradanken · http://mertmegerdemled.blog.hu 2009.01.21. 19:52:29

Te, zsame!
Abban azért nem hiszek, hogy annyira reménytelen legyen az élet, hogy az ember a gyerekétől megváljon! Pardon: sajnos manapság nagyon könnyen futhatunk bele hasonló történetekbe, akár mi magunk is. DE! Adhatta volna állami gondozásba a gyereket, így akár láthatta volna is, aztán később, ha úgy alakul magához is vehette volna.
De nem, ő ezek szerint szabályosan eladta.
Neked meg tökre elment az eszed, hogy ebbe besegítettél? Értem, hogy a kiskrampónak a lehető legjobb dolga van, hogy az új körülményei fényévnyire vannak attól, amit ebben a családban valaha is megtapasztalhatott volna.
De akkor is! Pénzért árulni a gyerekét?
Valahogy azt gondolom, a sorsunk alakulásáért kőkeményen felelősek vagyunk. Egy ilyen tettel csak átmenetileg segít magán. Valójában csak zuhan és zuhan lefelé.
Először eladta a gyerekét, most a veséjét árulta. Mi jöhet még?
Nem hiszem, hogy tudsz rajta segíteni!
És lécci, eszedbe ne jusson, hogy szervkereskedőnek csapsz fel, csupán azért, hogy segíts. Neki nem lehet. Érted, zsame?!?

Lángharcos 2009.01.21. 19:54:56

Lakás kapcsán a dolog NAGYON sántít. Ha kiadták egy havernak, annak csak bérleti szerződése lehetett. Ha meg feketén adták ki, akkor a havernak SEMMIJE nem lehetett a lakás kapcsán.

Ha hamis papírokkal eladta, akkor csak feljelentést kell tenni okirathamisításért. Az ügy lefutott volna magától.

Mike36 2009.01.21. 20:05:20

és zsame ország-világ előtt önként bevallja, bűncselekményt követett el. ha igaz, akkor zsame, te HÜLYE vagy
majd a sitten gondokozz el ezen

Mike36 2009.01.21. 20:07:59

@Lángharcos: csak képzeled
aki megvette, jóhiszemüen vette meg, attól te vissza nem szerzed
elutazol 2 hétre nyaralni szomszéd meg aladja a lakásod, akkor te megszívtad, ennyi
éveken át pereskedhetsz, akkor sem kapod vissza

2009.01.21. 20:10:35

esetleg +kérdezhetné az amerikait nem-e kell 1 kistesó

Mária 2009.01.21. 20:10:45

Na és mi a szart ketes a poszt végén a "Győzike" címke?

Talán ő is eladni készül a fél veséjét?

És a "zsidó" címke?

Lángharcos 2009.01.21. 20:15:40

@Mike36: A feljelentés megtétele díjtalan. Az okirathamisítás bűncselekmény, ennek megfelelően per indul el a "haver" ellen.

Alternatíva a haver megzsarolása, hogy feljelentik, ha nem fizeti ki a lakás árát.

Ventura Blvd 2009.01.21. 20:18:15

@Mária: Ha megnézed az eredeti posztot, akkor van egy bevezető rész, amely az Indexről nyitva a bejegyzést, nem nyilik. Miért? Ki tudja. De ha azt elolvasod, választ kapsz a kérdésedre.

Ventura Blvd 2009.01.21. 20:21:12

@Lángharcos:
Naív vagy. Nem hallottál még a lakásmaffiáról? A korrupt földhivatali ügyintézőkről, akik úgy tettek rá széljegyre az új tulajdonost, hogy tudták, hamis az adásvételi szerződés. Mit gondolsz miért van annyi ember az utcán. Mit gondolsz, hány embert forgatott már ki a lakásából ez a banda, amiben persze ügyvédek és közjegyzők is benne vannak.

Ventura Blvd 2009.01.21. 20:22:31

@Skulo: Lehet, hogy a törénet kamuszagú, de szín igaz. És te hány emberről tudsz, aki gyerekkereskedelem miatt ül Magyarországon?

tyberius 2009.01.21. 20:25:03

Lenyűgöző, hogy egyesek még mindig azt hiszik, Magyarország jogállam. Ébresztő!

devadel 2009.01.21. 20:28:35

a történet biztos nem színigaz, esetleg azt elhiszem, hogy te elhiszed. a kruppra pl. nem kell gyógyszer. roham esetén van egy szteroidos kúp, amiből évente kettőt lehet max bevenni.
ez azért nem vág földhöz egy családot, még németországban sem.

devadel 2009.01.21. 20:29:35

a zsidó és győzike nyilván azért van a kulcsszavak között, mert sokan keresnek rá. növeli a látogatottságot. ez is kamuzás. nagyon kilóg itt a lóláb.

Káposztakukac 2009.01.21. 20:30:18

175/B. § (1) Aki mást elad, megvásárol, ellenszolgáltatásként átad, vagy átvesz, más személyért elcserél, úgyszintén, aki ennek érdekében toboroz, mást szállít, elszállásol, elrejt, másnak megszerez, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

[...]

(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt

a) az elkövető nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy sérelmére...


azért óvatos lennék, hogy mit írok egy nyilvános fórumra...

Ventura Blvd 2009.01.21. 20:35:26

@devadel: Jól látod devadel. Ha írok egy bejegyzést arról, hogy pusztulnak éhen az emberek, és kínjukban a veséjüket árulják, ahogyan ez a nő, akiről szó van, itt tart éppen, akkor kutya észre sem veszi. Ha beleírom, hogy zsidó, akkor meg rögtön. Miért van ez? És én tehetek róla? Nyilván azért pofázok, mert el akarok valamit mondani, és szeretném, ha sok ember látná. Akkor mit csináljak szerinted?

Ventura Blvd 2009.01.21. 20:38:46

@Káposztakukac: gondolod, hogy jön a rendőrség lenyomozza a gépemet? Tudsz róla, hogy az elmúlt évben ezeröszázszorosára nőtt az internetre feltötltött pedofil tartalmak mennyisége. Őket nem nyomozzák le? Ők nem félnek?

Mária 2009.01.21. 20:41:01

@zsame: mit csinálj? Írj gyakran, érdekes bejegyzéseket.

Előbb rászoknak az emberek a blogodra, mint ha berakod címkének a Győzikét :)

devadel 2009.01.21. 20:46:51

@zsame: ha jól értem, meg akarod váltani a világot, oly módon, hogy jól becsapod őket. tehát beállsz azok közé, akik biztosan látják a helyes utat, de ennek érdekében helyesnek látják nagyon gáz dolgokat művelni, például hazudozni, kamu sztorikat és kamu címkéket írkálni.

nos, tájékoztatlak, hogy a cél nem szentesíti az eszközt, cserébe viszont a rossz eszköz a legnemesebb célt is idővel magához alacsonyítja.

és még ráadásul, tegyük fel egy pillanatra, hogy legalább nagyjából igaz a sztori. akkor viszont ezeket az embereket nem lehet megmenteni, mert aki ennyire sötét és önsorsrontó, az menthetetlen.

szerintem

Mária 2009.01.21. 20:47:14

@zsame: nem csak ennek a bejegyzésnek a lead-je nem jelenik meg a poszt oldalán, hanem van még jópár, például a vaníliapudingos, meg több másik sem.

Lehet, hogy a Gépház segítségét kellene kérnetek a győzikézés meg a zsidózás helyett?

Ventura Blvd 2009.01.21. 20:50:30

@Mária: Talán igazad van. Azért a Győzike címke, meg az, hogy érdekes egy bejegyzés nem egymást kizáró tényzők.

lolperec 2009.01.21. 20:52:39

úristen..
ez vagy kamu, vagy nem igaz..
jaaaaaaa..
látom ez a "Zsidóval ne barátkozz!"os blog..
hát itt még az se igaz, amit kérdeznek.. :D
inkább írj egy könyvet ezekről az agyszüleményekről.. :D
ez a blog csak fikáznivaló, vagy erre izgulsz? :D
megjegyzem hamár hebrew entertainment, akkor lehetne minőségibb.. ;)

babraba 2009.01.21. 21:27:24

hát, zsame, gratulálok... sztem az "eladta a veséjét, gyerekét" címlap üti a győzikét és a zsidót...
1, Timi sztem inkább dolgozni ment volna, ahelyett, hogy szüli a gyerekeket
2, ha kruppos a kölyök, hazajövök, mert itthon 5.000 ,-/hóból megoldom a TB-t, nem pedig Németországban fizetem ki a teljes fizetésemet...
szóval, óriási kamu a poszt... gratulálok!

remarque2009 2009.01.21. 21:36:37

jajjajjajjaj.majd holnap írok mást is.

Káposztakukac 2009.01.21. 21:38:28

@zsame: már ennél sokkal sokkal jelentéktelenebb dolgok miatt is lenyomozták a gép tulaját. csak úgy megsúgom...

Mike36 2009.01.21. 21:50:30

@Lángharcos: így van, haver elleen eljárás indul
de lakásod attól még nem lesz

Mike36 2009.01.21. 21:55:44

@zsame: az kamu
az internetes pedofilok java rendőr
statisztikailag sokkal nagyobb a valószínüsége hogy a szülő, vagy vmelyik ismert rokon erőszakolja meg a gyereket, mintsem vmi idegen
no meg vmivel le kell nyomni az emberek torkán azt, miért kell az állami cenzúra

Ventura Blvd 2009.01.21. 21:57:28

@Mike36: honnan veszed ezt a rendőr dolgot?

Mike36 2009.01.21. 22:01:45

@zsame: no meg mégeyg dolog

tudod mi minden számít pedofil tartalomnak?ott volt a minapi eset a scorpion boritóval, a 70-es években még elment, ma már pdeokép, ott az Armani kép, amikor egy kissrác ül a temgerparton egy szál bermudában (abszolút életidegen, hiszen tengerparton a gyereke legyen naykig begombolkodva) és ez is pedo, mert szexuálitás tárgyáva teszi a ygereket. Én meg erre azt mondom, aki abban a képben ilyet lát, az tényleg pedofil

Ugyhogy hagyjuk egymást azzal, hogy a hiszterizált neopuritánok szerint mi minden pedofil kép

Téged meg gond nélkül lenyomoznak, ha akarnak, reménykedj benne hogy nem. Czeizelt is meghurcolták hasonlóért, és te nem vagy Ceizel, hogy megmentsen a neved.

Ventura Blvd 2009.01.21. 22:10:14

Ne hülyéskedjünk emberek. Én nem pénzért, és nem folytatólagosan követtem el valamit, mint állítólag a Czeizel. Pénzt adtam útlevélre egy nőnek, aki bajban volt. Hülyeség volt, persze, ilyet nem lehet csinálni. De ezzel együtt is jól tettem, mert a gyereknek nagy valószínűséggel jobb ott, mint itt egy olyan családban, amelyik ma már ott tart, hogy a veséjé is eladná, csak legyen mivel fűteni, és legyen mit enni.

Ventura Blvd 2009.01.21. 22:14:13

ja és aki szerint kamu a történet, az nyilván ül a gépe előtt egész nap, négy fal között. Neki ajánlanám, hogy menjen le egy kicsit Szabolcsba mondjuk, vagy a festői BAZ megyébe, beszélgessen a valóságos világ valóságos embereivel, Érdekes történeteket fog hallani

tacsikutya 2009.01.21. 22:15:07

Pár éve rendszeresen kivertem.
Gyilkos vagyok-e?
1000000000 kiskampómnak jobb-e?

Győzike segít-e nekem feldolgozni?
A zsidók is kiverik néha?

Millió egy kérdés kavarog a fejemben a bejegyzésnek köszönhetően!

Ventura Blvd 2009.01.21. 22:19:05

@tacsikutya: már nem vered ki rendszeresen.
mit érzel most gyilkosként, hogy szereted Győzikét? Na és a zsidőkat?
Millió kérdés kavarog énbennem is. ezek szerint mi testvérek vagyunk.

Mike36 2009.01.21. 22:23:00

@tacsikutya: hogy is irta christopher Moore? "Az onánia az a bűn, amit csak több száz óra gyakorlással lehet jól elsajátítani"

232323 2009.01.21. 22:36:49

Az a helyzet, hogy ha valakinek jogtalanul adták el a lakást, akkor az visszakapja és a vevő bukja el a lakást. (és ha ő eladta a sajátját, hogy megvegye ezt, akkor ő már nem fogja visszakapni az övét, szóval ő szopta be... )

Jogállamban. Persze ott ilyenek nem fordulnak elő.

232323 2009.01.21. 22:42:00

Fehér ember pedig csak úgy véletlenül nem lesz terhes és főleg nem pottyant a világra gyereket, ha ilyen kapitális gondjai vannak.

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.01.21. 23:16:18

Szerintem terhes magyar nőnek vizumot kapni az USA-ba anno kevesebb esélye volt, mint megnyerni a lottóötöst. Kétszer.

Mellesleg az egész blog nagyon kamuszagú..

gordu 2009.01.22. 00:12:00

A gyerekeken kívül mindenki negatív főhős a történetben.

Ha azóta felnőttek, mára ők is negatív hősök egy ugyanilyen elbaszott történetben, és az a végzetük, hogy saját gyerekeiken bosszulják meg a sorsukat.

És így tovább.

beleszolok 2009.01.22. 02:52:43

Nem tudja eladni a veséjét, csak úgy tudná, ha talál olyan valakit, aki amellett, hogy szüksége van a szervre, a megfelelő markerekben legalább minimálisan egyező szinten van. Ebben az esetben házastársi kapcsolatot kellene létesítenie vele, és egy házassági szerződéssel a válás esetére a vételárnak megfelelő összeget biztsíttatnia. Ezután felajánlhatná a szervet, majd váláskor megkapná a pénztet. Ez lenne az egyetlen legális módja a szerv eladásának ma Magyarországon.

Azért ez nem egy egyszerű menet.

viktor134 2009.01.22. 06:00:04

aki feladja a harcot saját magáért megérdemli a sorsát.

ha hagyod ugrani a lakásod, és a jóbarátod meg ilyen, akkor jó erősen magadba kellene nézni, hogy miért lépsz bele mindig direkt a szarba...

Platon 2009.01.22. 07:07:20

A cím tökéletes.

Aki ekkora balek meg is érdemli.

A blogger meg ippeg beismert egy súlyos bűncselekményt.

Cradle 2009.01.22. 08:14:14

Hogy jön ide a zsidó? És hogy olyan nem fordulhat elő hogy egy szülő megváljon a gyerekétől, bármi körülmények között?

Olvasgassatok már el pár második világháborús apróhirdetést itt:
hozottszalonnaval.net/apro/1939-1944/kapcsolat/l1939-pestihirlap-057-kapcsolat.jpg
és itt
hozottszalonnaval.net/ap.php?c=apro/1939-1944/kapcsolat/t.php

Azhát 2009.01.22. 08:22:55

"Akkor jöttek föl Pestre. Ott laktak a szomszédomban, albérletben. "

Mert előtte nem Pesten laktak???

És miért nem maradtak vidéken? Mondjuk egy kis faluban? Minden falu tele van elhagyott házakkal, minden háznak van egy kis kertje, ahol egy kis kertészkedéssel "ingyen" lesz ennivalód... de persze minden hajléktalan is inkább Pestre jön. Úgy látszik jobb a híd alatt aludni, mint egy vidéki parasztházban...

Határozott Szándék (törölt) 2009.01.22. 08:32:46

Ez a lakásos sztori fotoshop.

Amikor egy csaló eladja más lakását, akkor a bíróság az eredeti tulajdonosnak ad igazat, és AZ a család szívja meg, aki sokpénzért megveszi a csalótól a lakást. Ehhez persze előbb eladták a sajátjukat, aztán meg se pénz, se lakás. Ilyen estekben ők az áldozatok.

Azhát 2009.01.22. 08:33:44

"Meg ötmillával, ami akkor azért több pénz volt. Persze már akkor se volt elég semmire."

Pesten nem is, de egy kis faluban elrendezhették volna az életüket...

Azhát 2009.01.22. 08:49:40

" magyari 2009.01.22. 08:44:53
@Azhát: Igen, azhát! Tényleg jobb a híd alatt aludni, mint egy fűtetlen házban. Próbáld csak ki, te "urbánus". Mit tudsz te egy kicsi falu életéről, annak mindennapjairól a meleg szobádból nézve?"

Ritka hülye vagy.
De hogy okosodj, közlöm veled, hogy falun születtem, és folyamatosan falun élek. Egy ideje ugyan Pesten van munkám, ezért sokat vagyok itt fent, de alapvetően a falu az otthonom.

Amit írtam, tapasztalatból írtam.

Szelid sunmalac 2009.01.22. 09:08:57

@magyari: Basszus ember! Akkor ne ide irogass, hanem menjel fat gyujteni de gyorsan, mert hideg lesz megint. Vagy keress valami hidat. Esetleg add el a gyereked vagy a vesed.

csántérfa 2009.01.22. 09:37:00

Nemes egyszerűséggel, DÖGÖLJ MEG!
Nem vagy Ember!
Az asszonyodról nem is beszélve!

csántérfa 2009.01.22. 10:28:50

Ha kamu azért,mert ilyen szarságot írtál,ha igaz,akkor azért.Nem vagy ember!

zsozsika 2009.01.22. 10:30:16

kedves devadel!

a mi kisfiunk is kruppos. a roham sulyossagatol fugg mi segit. A rectodelt kupot nem bevenni kell, hanem mashova kell tenni...:) nem évente 2 -t lehet hanem naponta 3 at.
ezenkivül a kisfiunknak volt mar 10 honapos korában egy 2 hetes gyermekintenzivet toltott, lélegeztetőgépes, lekötözéses, alvásig nyugtatózott rohama is. Egy iyilen németországban biztosítás nélkül..csillagászati összeg lehet.

szerintema történet lejtesen reális..nincs semmi ok kétlkedni benne

Ventura Blvd 2009.01.22. 10:42:55

@zsozsika: Köszönöm a hozzászólást. Néha úgy tűnik nekem, hogy kommentet csak azok írnak,akik szeretnek jó nagyokat belerúgni a másikba, mert szerintük kamuzik. Nem érdekli őket a bejegyzés tartalma, csak, az, hogy mibe lehetne belekötni. Tudom, hogy nem csak ők olvassák, sokan olyanok is, akik nem szállnak be ebbe a durva üzengetősdibe. De jó néha látni is,hogy valóban így van.
Egyébként a történet való igaz, sőt meg annál is kegyetlenebb, mint leírtam. Ha csaltam csak annyit, hogy a legdurvább részleteket kihagytam belőle.

Mike36 2009.01.22. 11:13:35

zame, idéznék a bkv blogból:

"Néhány hónapja megjelent egy bejegyzés arról, hogyan szorított be egy busz a járda mellé. ("Ráhúzta a kormányt, majd kiabált") Reméltem, hogy a levél eljut az illetékesekig, aztán el is felejtettem a dolgot. Nemrég érkezett azonban egy levél a rendőrségtől, akik kérték, hogy nézzek be a Hungária körútra. Elképzelésem sem volt, miről van szó, és kiderült, hogy a blogbejegyzés alapján hivatalból nyomozni kezdtek"

csántérfa 2009.01.22. 11:54:25

Nincs reménytelen helyzet!
Azért vagyunk emberek,hogy megoldjuk a gondjainkat.
Amíg a két kezem,két lábam tudom mozgatni,valamint a kopasz fejemben nem káposztalé lötyög,mindig megtalálom a kiutat.
Voltam munkanélküli,de soha nem voltam munka nélkül.500 lelkes faluban élek,17 km-re járok el dolgozni,másik faluba.
Utánaszámoltam,11 szakmában boldogulok, nem csak papírom van róla tudok benne dolgozni. 2-3 évente újítok más szakmát,holott csak technikus vagyok,de voltam segédmunkás is.
Kéretik nem finnyásnak lenni.5 nap rátanulással a porba nyomtam a feleségem munkáltatóját a Zeg-i munkaügyi bíróságon,üres zsebbel akarta elküldeni.
Tanulni,tanulni,tanulni.Én még hiszek ebben,igaz még csak 50 vagyok,de most is tanulok,és itt Magyarországon tudom csak elképzelni azt a kevés évet ami még hátravan.
Aki meg szánalmas,nos üljön be egy csendes sarokba,gondolkodjon el -"mit is szúrtam el?"

csántérfa 2009.01.22. 12:10:53

Csak úgy mellékesen,itt a kőművesek építkeztek elsőként.
Logikus,saját maga felépítette a házát,nincs ebben semmi kivetnivaló,logikus.
Az igazi jó szakember,kőműves "betegre" keresi magát a mai napig is.
Tudom, mi a min. napidíjuk,nem sajnálom,ha igényes munkát végez,és a végén összetakarít,mert ez már elvárás.

jóÁllamPolgár 2011.03.23. 13:16:43

itt a történet folytatása:
A gyerek, akit eladtak - közben felnőtt és kutató lett belőle. Az a munkája, hogy fajspecifikus vírusokat készít egy nagyon titkos laboratóriumban - nagyon titkos katonai célokra... És ugyanúgy, ahogy a hozzászólók nagyrésze ő is felelősőket keres és ahogy a hozzászólók nagyrésze ő is a kisebb ellenállás felé fog elmozdulni.
Mindegy, hogy a sztori igaz-e vagy sem, mert a kommentek igazak! Ti így reagálnátok erre mert, amíg nem veled történik addig nincs gáz. ez a nép inkább felzabálná a halottait, mintsem hogy szembenézzen a valós helyzetével. vajon hányan jelentették fel a szerzőt?
süti beállítások módosítása