Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Húszéves barátnőm több mint két éve jár egy sráccal. Szerelmesek. Nagyon. A lánynak ez az első kapcsolata, csak általa ismeri a szexet. A múltkor egy-két pohár bor után azt kérdezte: – Elárulhatok neked egy titkot?
– Persze – mondtam, – kettőt is.
– Még soha nem volt orgazmusom.
– Mi??? – szisszentem fel úgy, hogy a szomszéd asztaloktól is felénk fordultak. – De hát hogy lehet ez?


Nagyon akarásnak nem nyögés a vége
Aztán rájöttünk, hogy minden lehet. Húszévesen, amikor az ember tele van gátlással, nincs megelégedve a testével, a fejében ott zsong anyukája minden intelme, miközben a barátnők fergeteges pasikról és még fergetegesebb éjszakákról zengedeznek, nehéz kiüríteni a gondolatokat és csak az örömre, a másik érintéseire figyelni.
– Az első, amit meg kell jegyezned, hogy soha többé ne akard, hogy orgazmusod legyen – mondtam neki én, a nagy tapasztalt, mert hogy több mint tíz év fórban vagyok.
– Hogyhogy ne akarjam? Akkor minek az egész? – kérdezte.
– Ha az egész együttlét alatt arra figyelsz, hogy mikor jön már az az érzés, amiből aztán az orgazmus kinőheti magát, biztos nem jön. A nagy koncentrálás akadályozza meg.
– Ühüm – felelte, és láttam az arcán, hogy ezen még holnapután is gondolkodni fog. (Meg én is.)

Nem az orgazmus a cél
A keleti filozófiák szerint, ahol a szexet művészetként kezelik, és úgy is élik meg, nem az orgazmus a szexuális együttlét célja. A Tao szerint a szexben éppen az a gyönyörűség, hogy minél tovább és minél alaposabban élvezhesd a másik testét, bőrének illatát, sóhajait, érintéseit. A Tao szerint a szexben az a legélvezetesebb pillanat, ami közvetlenül az orgazmus előtt van, amikor az ember azt érzi, még egyetlen mozdulat, egyetlen másodperc, és robban. Ezt a pillanatot kell elnyújtani, akár hosszú percekre, tízpercekre, órákra, mert ez a pillanat a férfi és női princípium Univerzumban való egyesülésének végtelen pillanata.
Amikor szeretkezel, olyan energiakört hoztok létre a pároddal, amelyben kiegészítitek egymás testének, lelkének polaritását. A nők rendszerint a lunáris, mágneses energiát testesítik meg, amely a férfi szoláris, elektromos impulzusait magához vonzza. Együtt tökéletes egyensúlyba kerülnek. A tantrikus szeretők kapcsolatát az egymás iránt megnyilvánuló istennek, istennőnek kijáró tisztelet jellemzi. Túllépnek a világi dolgokon, és az ego-pozíciókon. Nem kell semmit bizonyítani, és nem kell semmilyen elvárásnak megfelelni. Az Univerzális Férfi vagy Női princípium megtestesülésének látják egymást. Mindketten tudják, hogy csak úgy juthatnak el arra a szintre, ahol nincs sem férfi, sem nő, csak tiszta energia van, ha megnyílnak ennek a princípiumnak, és elvesztik identitásukat. A nemi izgalom szakasza a tantrában hosszadalmasabb, így a nőnek bőséges idő áll rendelkezésére energiái aktivizálására.


Bocs, szivi, elmentem!
A nyugati embertípus, mint tudjuk, rohan, a férfiak nagy része korai magömléssel küzd, amit persze nem annyira ő sérelmez, hanem sokkal inkább a nő. A Bikini híres szólama, mi szerint – ugyanannyi időd volt a szerelemre – igencsak csúfondárosan hangzik egy félbehagyott szerelmeskedés után. Igen, félbehagyott, mert akármennyire is befejezettnek érzi a férfi, ha a nő éppen csak izgalomba került, amikor már mehet is tovább mosogatni. Sok férfi azzal érvel, hogy a nők akarják siettetni a dolgot, hogy gyorsan túl lehessenek rajta. De könyörgöm, ha a nőknek épp oly jó lenne, mint a férfiaknak, miért akarnának túl lenni rajta?

Ezer szerető döfés
A Tao különböző technikákkal tanítja az orgazmus késleltetését. Az egyik ilyen technika az „ezer szerető döfés”, mely értelmében a négy sekélyes behatolást egy mély követi. Ez a ritmika fokozza az élvezetet, és egyben megakadályozza a túl gyorsan bekövetkező végkifejletet. A taoista férfiak a spermájukat a férfierővel, éltető energiával azonosítják, így nem is szívesen válnak meg tőle. Odáig fejlesztették a technikát, hogy akár órákig is képesek az aktusra úgy, hogy közben többször is orgazmus-szerű állapotba kerülnek, viszont nem ejakulálnak. Aki ezt próbálta, azt mondja, érzésre azonos ez az orgazmussal, még sincs ejakuláció, se petyhüdés, tehát a szex folytatható. (Ismerős férfitársaim persze minderre csak legyintenek, városi legendának tartják és gyanúsan célozgatnak a Viagrára. A gond csak az, hogy én ismertem olyan férfit, aki képes volt a Tao tudományára az ágyban. Személyesen. Közelről. Úgy, úgy. Bizony. Úgyhogy kapkodós pasikáim, kár a szóért, savanyú a szőlő.)
Na jó, de hogy kell?
Kedves Urak, Hölgyek, az eufórikus érzésért az úgynevezett PC-izom a felelős, amely a szeméremcsontnál helyezkedik el. Ennek az izomzatnak erősítésével fokozható az orgazmus érzése, és szabályozható az is, hogy mikor történjen meg. A jó hír, hogy ez az izom edzhető. Úgy kell tornáztatni, mintha vissza akarnánk tartani a vizeletet. Naponta kell gyakorolni, erőteljesen és egyre gyorsabban, legalább húszszor. Férfiaknak, nőknek épp úgy fontos és hasznos.
A gyakorlás aztán élesben is folytatódhat: amikor jön a forró érzés, hopp, össze kell szorítani a PC izmot, és mozdulatlanul maradni, amíg nem csitul a veszély. Aztán szépen, óvatosan lehet folytatni...

 

Szerző: Jolie  2009.01.03. 13:08 Szólj hozzá!

Címkék: szex orgazmus szeretkezés aktus behatolás pc izom

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr45798161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása