A svéd királynak is gyermeknevelési gondjai vannak. Egy időben a fiatalabb hercegnő bulizása borzolta a svéd sajtó és a család idegeit. Újabban az idősebb lány, Viktória választása állította nehéz pillanatok elé a koronás atyát.

 Végül nem volt mit tenni, a papa és talán az államtanács is áldását adja a frigyre. Az eljegyzés előtt álló Viktória hercegnő, a trón 31 éves várományosa 2010-ben akar férjhez menni. Az eljegyzést várhatóan kedden jelentik be, a stockholmi palotában. A hercegnő 2001-ben ismerkedett meg Daniel Westlinggel annak fővárosi fitneszstúdiójában, ahol a jóképű pasas a fiatalabb hercegnő személyi edzője volt. XVI. Károly Gusztáv király és Szilvia királyné a férfi származása és hiányzó egyetemi képzése miatt nem tartotta megfelelő választásnak lánya barátját. De miután a Viktória nem volt hajlandó szerelméről, holmi származási okok miatt lemondani, az ifjú szigorú nyelvi, társasági, viselkedési képzésben részesült. Ennek eredményéről kedden szerezhet tudomást a világ, amennyiben  királyi gyermek  megszerzi a svéd alkotmány szerint az ebből az alkalomból összehívott "államtanács" engedélyét. A tanács - a hercegnő, a király, a királyné, Fredrik Reinfeldt kormányfő és az egész kormány - kedden hoz döntést a 2010 nyarára tervezett, rég várt királyi frigyről. 
Szegény Viktória. Azért neki se lehet könnyű. Végül kilenc éves hercehurca után megengedik neki, hogy férjhez menjen. S, ha addig összevesznek? Újabb kilenc évig tart majd, míg az államtanács engedélyt ad a szakításra?
 
Szerző: Ventura Blvd  2009.02.25. 07:49 Szólj hozzá!

Címkék: a daniel xvi károly szilvia királyné viktória hercegnő westling fitnessedző szerencséje

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr61964512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása