A drogdíler édesanyja tehát a Kékfénynek azt nyilatkozta.
Hogy polgári pert indít, és 1,7 millió forint kártérítést követel. A rendőrség ugyanis nem tudja bebizonyítani, hogy az ő ártatlan fiának autójában lévő egy kiló hasis az övé volt.
Hát persze. Mér is tudná? Ha csak azért nem, mert  hónapok óta figyelték, a tevékenységét.
De nem is ez az amit nem értek. Az 1,7 millió bűzlik, de nagyon. Hogyan jött ki ez az 1.7 milliós kártérítési igény? Ennyi lenne a rendőrség által lefoglalt kábítószer ellenértéke? Netán a haláleset miatt a kábítószer kereskedelemből élő család kiesett jövedelme?  Vagy micsoda. Mert az feltételezni sem merem, hogy az édesanya ennyire taksálja fia életét. 
 
A rendőrt egyébként, nem jogerősen felmentette szerdán a bíróság. A bíró a jogos önvédelmi helyzettel, illetve azzal indokolta az ítéletet, hogy a rendőrnek mindössze 2-3 másodperce volt arra, hogy eldöntse, hogyan akadályozza meg a bűnöző esetleges elmenekülését, illetve azt, hogy földön fekvő társát elgázolja

 

Szerző: Ventura Blvd  2009.02.23. 22:22 1 komment

Címkék: gyilkosság hasis drogdíler rendőrőrnagy

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr18961968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nada 2009.02.24. 09:28:55

Szerintem ezeket az összegeket az ügyvédek szokták kitalálni, a precedens alapján (bár nálunk az nincs) meg egy összegzés alapján, ami tartalmazza mondjuk a temetés költségét, az anya munkából való kiesése miatt elmaradt pénzt, amiért depresszióba esett, stb.
süti beállítások módosítása