Szóval a hír: "megöltek egy idős asszonyt a Komárom-Esztergom megyei Leányváron. Az eset még január elején történt, a rendőrség a nyomozás érdekében úgy döntött, csak most hozza nyilvánosságra az ügyet. Az idős asszonyt saját otthonában verték halálra. A rendőrség az ügyben ismeretlen tettes ellen indított eljárást, jelenleg várják a szakértői véleményeket." (forrás: Független Hírügynökség)

Na mármost, vegyük sorra a hír állításait.

1. Január elején egy idős asszonyt halálra vertek saját, leányvári otthonában.
2. A rendőrség a nyomozás érdekében hírzárlatot rendelt el.
3. A hírzárlat a mai napig (2009. január 31-ig) tartott.
4. Az ügyben ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást, várják a szakértői véleményeket.

Engem már csak az érdekelne, hogy tényleg ennyire ostobán buta vagy bután ostoba, egysejtű lénynek néznek mindenkit ebben az országban? Kezdve azokkal, akik a faluban laknak. Mert a helyzet az, hogy egy ekkora településen ugyebár nincsenek titkok. Pontosan tudni, mikor indul Erzsike néni a templomba, máskor a boltba, de azt is, hogy vannak a fővárosban élő gyermekei, s hogy mit tart a befőttesüvegek mögött, a sejtesben. Amit viszont nem tudni az utcáról, a boltból, a szomszédoktól, arra meg ott a templom vagy a kocsma, valamelyikben biztos tud valaki valamit, amit gyorsan meg is oszt másokkal.
Tehát a hír a lehető leggyorsabban terjed.

Ha pedig ilyen brutális eset történik, még ennél is gyorsabban.
Így aztán akár hallgat egy hónapig a rendőrség - a nyomozás érdekében -, akár nem, azt, hogy gyilkosság történt, nemcsak a szomszéd faluban, de még azon túl is tudni illik.

Ezért marhaság most ez a hírzárlat feloldás. Azoknak a figyelmét hívja fel ugyanis, akik eddig semit sem tudtak erről a rémségről. 
Öngól a belügyi tárca részéről...  
Most hívták fel ugyanis a figyelmünket arra, hogy ebben az ügyben valami nagyon nem stimmel.
Akkor tessék mondani, mi is történt Leányváron, január elején?

Szerző: izadóradanken  2009.01.31. 13:47 Szólj hozzá!

Címkék: gyilkosság hírzárlat leányvári nyomozás 10

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr94914199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása