Pályám elején kilenc-tíz éves gyerekeket tanítottam. Hallgatom a hírt, miszerint hasonló korú gyerekek megerőszakolták egy osztálytársukat. Miért van az az érzésem, hogy az egész ügy csupán egy hatalmasra fújt lufi, valami aberrált barom médiás nézettségcsináló agyfurmánya?

A 9 évesek szerelmi ügylete a következőképpen zajlik. Pistike elárulja Zolikának, a legjobb haverjának, hogy tetszik neki a Pirike. A Zolika erre bevallja, hogy mi tagadás, neki is tetszik. Erre fel aztán megállapodnak, hogy ezentúl ketten szeretik a Pirikét igaz szerelemmel. Erről nem tud senki más, főleg nem Pirike. Na jó, ha nagyon bátrak, lehet, hogy írnak neki egy szakadt kis levélkét, hogy szeretünk, Piri, és odadobják a matekfüzetére óra alatt. De ennyi. És így telnek az évek boldog szerelemben legalább hatodikig.

Hacsak Pirike el nem veszi a reményt a két fiúcskától azzal, hogy Ferikére mosolyog. Mert ha így van, Pistike és Zolika akár meg is haragudhatnak rá, és minden csúnya, kövér, hájas, bandzsa, büdös pornótáncosnőnek elmondhatják. Sőt, még meg is dobálják hógolyóval, ha leesik a hó, és még az is megeshet, hogy elgáncsolják a folyosón. De hozzáérni, akár csak a copfja végéhez is, megfogni bármijét, akár csak a szívószálát, nem merik. Nem merik! Se ketten, se egyedül, se öten, se sehogy. A diplomámra esküszöm.

Nem kétlem, hogy egy 9 éves is lehet erőszakos. Úgy fellökik, vagy megdobálják egymást, ha az indulatok úgy kívánják, hogy „öröm” nézni. Azt sem kétlem, hogy öt darab 9 éves sokkal több gonoszságra képes, mint egyetlen egy, ha harcra kerül a sor. Ha a csordaszellem beindul, sok minden megtörténhet. Az is tény, hogy ha az a bizonyos kislány ellenszenvet váltott ki a fiúkból, talán meg akarják alázni. De nem megerőszakolni! Könyörgöm! Hát hogyan???
Pistike előkapja sárgán pihés, petyhüdt, ráncos kis fütyülőjét, és beletömködi minden tapasztalat és síkosító krém nélkül egy teljesen szűz, ráadásul halálra rémült vaginába? Egy játszótéren, fényes nappal?
Elképzelhetetlen.
Fizikai képtelenség.
És ezen még az sem segít, ha öten voltak.

Más kérdés, ha a kilencévesek között elvétve fellelhető volt egy-két túlkoros 12-13 éves, akitől nem tudott megszabadulni az iskola, és ott tartották tőkesúlynak.
De akkor viszont felmerül, hogy éppen egy 9 éves kislány izgatta fel őket annyira, hogy a szexuális tettet elkövessék? Mivel? Az ő barbijának volt legnagyobb a melle? Az ő tolltartóján volt legdögösebb a kiskacsa? Gondolom, nem csak én láttam már 9 éves kislányt. Az még gyerek! Csakis beteg, pedofil szörnyek számára lehet kívánatos.

Vagy lehet, hogy a lány is idősebb volt, mint 9 éves? Lehet, hogy ebbe a harmadik-negyedik osztályba csupa túlkoros, bukott gyerek járt? Mert akkor viszont a hírnek úgy kellene szólnia, hogy a napközi foglalkozás alatt magáévá tette a kamasz Pistike, Ferike és Józsika, stb a szintén kamasz Pirikét, akinek végül mégsem tetszett a dolog.
De ez sem stimmel. Miért járnának napközibe, ha már kamaszok?

Van még egy lehetőség, amit leírni is förtelem. A kislány felidegesítette a fiúkat, akik a játszótéri kisházba csalták, ott levetkőztették és mindenféle tárggyal beléhatoltak. Ez iszonyú, még belegondolni is. Embertelen, kegyetlen, nagyon nehezemre esik elképzelni, ismervén ezt a korosztályt. De ha így lett volna, miért nem ez szerepelt a hírekben? Ez nem nemi erőszak, hanem szexuális inzultus. Nem a szexről szól, hanem a hatalomról. Büntetésről. Kínról.

Az az érzésem, hogy azon a bizonyos kislányon, aki máris másik iskolába jár, a média követi el a legszörnyűbb erőszakot. Remélem, nem olvassa, nem nézi, nem hallja a különféle híradásokat, amelyek az ő lehetséges szexuális zaklatásáról szólnak. Nem olvassa, nem hallja, nem látja, milyen sokféleképpen gusztustalan az emberi fantázia. Például jelesül az enyém is. És talán a hír gerjesztője, kitalálója, bulvárosra formálója végül lebukik, és elsüllyed szégyenében. Ja, persze, a mesében.   
 

Szerző: Nada  2009.01.26. 11:43 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: gyerekerőszak megerőszakoltak egy kislányt öt kilencéves megerőszakolt egy kislányt

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr48903105

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gondolatok szemétdombja 2009.01.30. 09:04:18

Akarod vagy megüsselek ?!Erőszak. Mindennapos dolog. Elég ha közlekedik valaki, máris találkozik vele, sűrűn. Most azonban másról van szó, szekszuális törénet egy iskolában. A hír innen származik és ennyit tudunk róla: Nem tudjuk a szegedi eset kapcsán s…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása