Amikor a Győzike Show elkezdődött, egy hangos, jókedvű család hétköznapjait láthattuk a képernyőn. Olyan volt az egész, mint a Mézga család. Aztán a népszerűség mindent megváltoztatott.

A forgatókönyvírók egyre képtelenebb dialógusokat, történeteket eszeltek ki a Gáspárék számára. Aztán, amikor már ez sem volt elég Győzike elkezdett fogyókúrázni. Hogy milyen módszerrel sikerült lefogynia nem tudjuk pontosan. A pletykák gyomorgyűrűzésről is szóltak. Egy biztos a fogyókúra sikerült. Talán túlságosan is. Ma már arról cikkeznek a bulvárlapok, hogy a férfi bulímiás. (falási rohamokkal járó kényszerbetegség, melynek során a beteg rövid idő alatt igen nagy mennyiségű étel - jellemzően édesség - elfogyasztására képes. Majd, hogy ne hízzon, minden evés után meghánytatja magát) A világ leghíresebb bulímiás betege Diana hercegnő volt.
Itt olvashatsz erről bővebben: http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/112414/1
Állítólag Győzike már a „Celeb vagyok, mentsetek ki innen” forgatása alatt is rendszeresen félrevonult, mert gyomra nem bírta megemészteni az ételt. Állandóan hánynia kellett. Igaz vagy sem, az biztos, hogy Győzike rengeteget fogyott, és még mindig fogy.
Közben felesége is jó néhány kilótól megszabadult, igaz ő a Szombat esti láz miatt. És Gáspár Evelyn is ledobott tizenöt kilót.

Te is akarsz fogyni bulímia nélkül? Kövér vagy? Szeresd magad jobban!

 

Szerző: Ventura Blvd  2008.12.31. 13:00 Szólj hozzá!

Címkék: család fogyókúra anorexia asszony bea zavarok lefogyni gyomorgyűrű gáspár étkezési bulímia hánytatás

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr57807967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása