A Tápiószentmártonban található, gyógyító erejéről elhíresült mágikus helyet fizikusok és villamosmérnökök, geológusok és természetgyógyászok, vizsgálták már, annak megállapítása végett, hogy miféle sugárzás is az, ami a titokzatos gyógyulásokat okozza itt. Állítólag a földkéreg vastagsága, mely máshol negyven itt csupán tizenegy kilométernyi, ezért a föld magma sugárzása erősebb itt, mint más helyeken.

Tápiószentmártonban, épp a mai Attila dombon nevelkedett a világ talán leghíresebb lova, Kincsem, a csodakanca, aki életében 54 versenyen indult, s mid az ötvennégyet megnyerte. A domb látogatói közül sokan állítjÁk, ez sem véletlen. A Budapesti Műszaki Egyetem szakemberei is méréseket végeztek a területen és olyan mágneses erőteret észleltek, amely a időben, erősségben és frekvenciában változott ugyan, de erőssége lényegesen nagyobb volt, mint más távolabb eső helyeken.  

Szerző: Ventura Blvd  2009.03.13. 21:39 1 komment

Címkék: csodatévő domb attila domb csodálatos gyógyzlás

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr231000846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stevwe 2010.08.08. 11:12:48

Igen, az Attila domb valóban különleges !
Érezni az energiavonalak futását a területen. Ha leül az ember nézelődni, olyan érzése van mintha megállt volna az idő, és tágulna a világegyetem. Ez buggyantnak hangzik, pedig így van :-)
Próbáljátok ki! Azután ajánlom a ceglédi strandot, nagyon jóóó !!!
süti beállítások módosítása