Olvasom az Index nyitóoldalon, hogy zseniális vezért keresnek, hogy egy Tölgyessy Péterből, egy Sólyom Lászlóból, meg egy Csányi Sándorból ki is jönne az az egy pasi, aki itten mostan eligazgatná ezt a mi kis süllyedő hajónkat... Komolyan égnek áll a hajam! Nem vagyok feminista, de lehet, hogy mától átigazolok. Senkinek nem tűnik fel, hogy a pasiknak ebben a témakörben bealkonyult? Kányec, vége uraim! Most mi jövünk!

Érdekel, hogyan?



 

Szerző: izadóradanken  2009.03.09. 13:36 2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mertmegerdemled.blog.hu/api/trackback/id/tr48991266

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Esetleg az is lehet... 2009.03.13. 14:06:28

Nőket a hatalombaAz egyik blogon volt egy kérdés felvetés azzal kapcsolatban, hogy vajon kik lehetnének az ideális női vezetők úgy általában. Én erre nem is szeretnék, nem is tudnék válaszolni. Viszont elgondolkodtam azon, hogy jobb lenne-e ha több nő len…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord_Cica (törölt) 2009.03.09. 21:05:22

Már találkoztam olyan nézetekkel, hogy a XXI. szd. során a nők fognak vezető szerepbe kerülni, és ez fogja elhozni a világbékét :)
Vízöntő kora, stb...
Ehhez elég sok változásnak kell még történnie. A nőknek fel kell adniuk a kényelmes alárendelt szerepet. De nem is itt Európában vagy az USA-ban lesz probléma, hanem főleg az iszlám világban...

kovk 2009.03.11. 07:40:28

Dávid Ibolyára gondolsz, aki azt se tudja eldönteni, hogy EP listavezetőt jelöljön vagy miniszterelnököt?

Ez nem nemi kérdés, fölösleges bűnbakot keresni a férfiakban.

Egy ilyen leegyszerűsítést ép eszű ember nem támogat. Miért kellene valakit diszkvalifikálni a politikából, mert férfi vagy nő? Ennek semmi értelme.
süti beállítások módosítása